Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Batoh CAMELBAK MULE Black

-25 %
CAMELBAK MULE Black
Kód2245001000VýrobceCAMELBAK
Legendární bikový batoh M.U.L.E. se zrodil už v roce 1996 a od té doby ho neustále vylepšujeme. Svým obsahem (12 l) a nízkou váhou je určený pro celodenní výšlapy.
Předpokládané datum doručení
E-shop:2 ks30. dubna 2024
Kamenický Šenov:1 kszítra
Liberec:1 kszítra
Skladem 2 ks
Hlídací pesTisknoutPřidat k oblíbeným
3 199 Kč 2 399 Kč
Popis produktu
Legendární bikový batoh M.U.L.E. se zrodil už v roce 1996 a od té doby ho neustále vylepšujeme. Svým obsahem (12 l) a nízkou váhou je určený pro celodenní výšlapy. Má ve výbavě integrovaný organizér (poutko na klíče a šikovné přihrádky na doklady), Magnetic Tube Trap a Helmet Carry popruhy na přilbu. Dále kapsu na telefon či brýle, hrudní a bederní pás (odnímatelný), reflexní prvky a poutko na blikačku. Inovovaný zádový systém Air Director zajišťuje pohodlí a kvalitní odvětrání zad. REZERVOÁR Crux LR™ 3 l (Quick Link™ systém) ZÁDOVÝ SYSTÉM Air Director™ CELKOVÝ ÚLOŽNÝ PROSTOR 12 l VÁHA 620 g
Základní informace
ZnačkaCAMELBAK
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies