Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Impregnace na oblečení INPRODUCTS Premium 200 ml

Impregnace na oděvy INPRODUCTS Premium 200 ml
Kód202223.00VýrobceINPRODUCTS
Impregnace na bázi nanotechnologie pro outdoorové oblečení.
Předpokládané datum doručení
E-shop:0 ksna dotaz
Kamenický Šenov:0 ksna dotaz
Liberec:0 ksna dotaz
Není skladem
Hlídací pesTisknoutPřidat k oblíbeným
319 Kč
Popis produktu
Impregnace na bázi nanotechnologie pro outdoorové oblečení. Tento produkt je neocenitelným pomocníkem pro všechny, kteří rádi tráví čas venku a v přírodě a nezaleknou se žádných rozmarů počasí. Spolehlivě se postará o to, abyste na svých cestách za dobrodružstvím nebo v zimě na svahu zůstali v suchu. Tato impregnace je speciálně vyvinuta pro použití na veškeré outdoorové a zimní venkovní oblečení a doplňky, jako jsou čepice, rukavice, apod. Lze ji použít i na membránové nepromokavé systémy, jejichž vlastnosti obnovuje a zachovává. Impregnace se rychle a jednoduše nanáší a její největší výhodou oproti konkurenčním přípravkům je naprostá nezávadnost a šetrnost jak k životnímu prostředí, tak k ošetřovaným povrchům. Díky absenci jakýchkoliv agresivních látek, pohonných plynů a rozpouštědel je též naprosto bez zápachu, což ocení každý při nenáročné aplikaci v pohodlí domova.
  • Chrání oblečení před promočením a prosakováním
  • Nemění přirozenou prodyšnost ošetřeného materiálu
  • Speciálně vyvinuta i pro použití na membránový textil
  • Nemění své vlastnosti i v případě praní v pračce
  • Pomáhá obnovovat a zachovávat barvu materiálu, chrání před UV zářením
Použití: veškeré outdoorové oblečení; bundy, větrovky, kabáty, čepice, kalhoty, rukavice. Speciálně vyvinuto i pro použití na membránové nepromokavé struktury jako Gore-Tex, Softshell, Climatonic, Gelanots, apod., jejichž vlastnosti obnovuje a dlouhodobě chrání. Vlastnosti: poskytuje ošetřeným povrchům silné hydrofobní vlastnosti. Dlouhotrvající ochranný efekt i v případě aktivního používání a opakovaného praní. Impregnace funguje na vodní bázi; je bezbarvá, nezapáchá a je šetrná k životnímu prostředí. Rychle a jednoduše se nanáší. Návod k použití: Nanášejte impregnaci rovnoměrným nástřikem ze vzdálenosti 10 – 20 cm. Pro 100% funkci je třeba aplikovat impregnaci tak, aby se důkladně vsákla do předem vypraného materiálu zbaveného všech nečistot a chemických látek. Pro kompletní utvrzení křemíkové ochranné vrstvy je nutno vyčkat 24 hodin. Skladujte při teplotách od 3 °C do 30 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Složení: Produkt je směsí více látek. Prˇípravek je disperzí modifikovaných hybridních částic ve vodném roztoku. Obsahuje nanočástice křemíku. Neobsahuje látky nebezpecˇné pro zdraví nebo pro vodní prostrˇedí. Spotřeba: 25 – 100 ml/m2, v závislosti na absorpčních vlastnostech materiálu.
Základní informace
ZnačkaINPRODUCTS
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies