Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Tablety NUTREND VO2 Boost 60 ks

NUTREND VO2 Boost 60 tablet
Kód728779.00VýrobceNUTREND
Hodnota VO2max je definována jako hodnota maximálního objemu kyslíku, který je atlet schopen využít. Produkt VO2 BOOST je zde právě proto, aby zlepšit sportovní výkon!
Předpokládané datum doručení
E-shop:0 ksna dotaz
Kamenický Šenov:0 ksna dotaz
Liberec:0 ksna dotaz
Není skladem
Hlídací pesTisknoutPřidat k oblíbeným
310 Kč
Popis produktu
Hlavními složkami tohoto produktu jsou AAKG, citrulin malát a železo, pro přenos kyslíku v těle, pro snížení únavy a spolu s vitamínem C pro normální funkci imunitního systému. V doporučované dávce 4 tablet přitom najdeme ještě 200% doporučovaného denního příjmu vitamínu B1, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a funkci srdce. Skvěle se hodí do kombinace s produkty SALT CAPS, ISODRINX a ENDURANCE BAR.
  • L-arginin-alfa-ketoglutarát
  • L-citrulin malát
  • Extrakt Gynostemma pentaphyllum
  • Železo
  • Vitamin C
  • Vitamin B1
Doporučené dávkování: zátěž do 60 minut: 2 tablety cca 45 min před začátkem fyzického výkonu. Zátěž nad 60 minut: 2 tablety 45 minut před začátkem a další 2 tablety v polovině fyzického výkonu. Maximální denní dávka jsou 4 tablety. Nepřekračujte doporučené dávkování. Použití: dle doporučeného dávkování postupně polkněte tablety a zapijte dostatečným množstvím vody. Tabletu nekousejte! Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 3 měsíců. Upozornění: Doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí.Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí. Složení: L-arginin-alfa-ketoglutarát, L-citrulin malát, stabilizátor mikrokrystalická celulóza, emulgátor sorbitol, extrakt Gynostemma pentaphyllum (80 % gypenosidů), stabilizátor stearan hořečnatý, kyselina L-askorbová, mikroenkapsulované železo - AB-Fortis® (sacharát železitý, nosič alginát vápenatý), thiamin hydrochlorid.
Základní informace
ZnačkaNUTREND
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies