Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Spalovač tuku NUTREND Carnitine 3000 Shot 60 ml jahoda

Spalovač tuku NUTREND CARNITINE 3000 SHOT, 60 ml
Kód732067.00VýrobceNUTREND
Mimořádně účinná tekutá směs ve formě shotu, která v sobě nese silnou dávku 3 g L-karnitinu, taurin, chrom, který přispívá k normálnímu metabolismu makroživin, kofein, extrakt ze zeleného čaje, který pomáhá při kontrole tělesné hmotnosti, dále vitaminy B1, B3, B5 a B6, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normálnímu energetickému metabolismu.podporuje metabolismus lipidů a kofein, který přispívá k mobilizaci tuků a pomáhá při jejich spalování.
Předpokládané datum doručení
E-shop:> 5 ks23. dubna 2024
Kamenický Šenov:> 5 kszítra
Liberec:0 ks25. dubna 2024
Skladem > 5 ks
Hlídací pesTisknoutPřidat k oblíbeným
36 Kč
Popis produktu

CARNITIN 3000 SHOT pomáhá ke zlepšení stimulace a koncentrace, ke zlepšení vytrvalostního výkonu a ideálně pomáhá při redukci tělesné hmotnosti. Doporučené dávkování je jeden shot (60 ml).

  • 3000 mg karnitinu v balení (CARNIPURE®)
  • praktická monodóza
  • s obsahem kofeinu a taurinu
  • s extraktem ze zeleného čaje (50 % polyfenolů)
  • s obsahem chromu, který přispívá k normálnímu metabolismu makroživin
  • obohaceno o Vitamin B5 a Vitamin B6, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normálnímu energetickému metabolismu
  • přidaný Thiamin přispívá k normální psychické činnosti
  • efektivní využitelnost organismem
  • vhodný při redukčním režimu i sportovní aktivitě

CARNITINE 3000 SHOT je určen pro: pro použití před denní aktivitou anebo před fyzickým výkonem pro aktivní jedince i pro intenzivně trénující sportovce Doporučené dávkování produktu CARNITINE 3000 SHOT: maximálně 1 monodóza (60 ml) denně. Vypijte 30 minut před fyzickým výkonem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Použití produktu CARNITINE 3000 SHOT: určeno k přímé konzumaci nebo zředění do sportovního nápoje. Po otevření obsah lahvičky ihned spotřebujte. Před použitím protřepte! Případný zákal není na závadu výrobku. Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly. Obsahuje kofein (127 mg/60 ml) - není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Základní informace
ZnačkaNUTREND
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies